Foto Video Smits B.V.  
This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.
OPENINGSTIJDEN
   
Maandag 13:00  -  18:00  
Dinsdag 9:30  -  18:00  
Woensdag 9:30  -  18:00  
Donderdag 9:30  -  18:00  
Vrijdag 9:30  -  18:00  
Zaterdag 9:30  -  17:00  
Zondag 12:00  -  17:00  

Koopavond
Donderdag
 -


 
 
Koopzondag

 -
 
 
Elke zondag open muv feestdagen.
Zie onze website voor meer informatie
Steenstraat 46A
6828CL Arnhem
T: -zie-tekst
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.smitsarnhem.nl

Bereikbaarheid:

Per Telefoon:
Het algemene telefoonnummer van Smits is 0900-2020674 (45 cent per gesprek). Vervolgens wordt u doorverbonden naar de specialist op de afdeling van uw keuze. Bij grote drukte wordt uw nummer genoteerd en wordt u op korte termijn teruggebeld zodra de verkopers hiertoe de mogelijkheid hebben.

Per Fax:
Het algemene faxnummer van Smits is 026-4451801

Per E-mail:
Het algemene e-mailadres van Smits is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Van hieruit worden binnenkomende berichten doorgestuurd naar de juiste afdelingen en door de desbetreffende specialist beantwoord.

Een aantal afdelingen hebben ook eigen e-mailadressen:
Voor fotografie:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
de serviceafdeling is bereikbaar via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Foto Video Smits, dè specialist op het gebied van Beeld en Geluid van Nederland!

KTV, Plasma & LCD
Bij Smits staan alle actuele modellen van alle bekende merken aangesloten en overzichtelijk opgesteld. Zo kunt u ze op uw gemak vergelijken. Bij Smits werken specialisten die u alles kunnen vertellen over alle soorten televisies, LCD- en Plasmaschermen.

(Digitaal) Foto
Van oorsprong is Smits een fotovakspecialist. Deze achtergrond is nog duidelijk zichtbaar aan het enorme assortiment en de vakkennis van onze fotospecialisten.
De foto afdeling is een innovatieve afdeling. Alle nieuwe apparatuur staat demonstratieklaar opgesteld.

DV(D)/HDD & HD Video Camera's
Smits heeft in haar assortiment alle topmerken videocamera's demonstratieklaar opgesteld staan. Voor elke specifieke wens heeft Smits de juiste camera. Van beginnend vakantiefilmer tot gevorderde semi-professioneel, van mini-dv tot HDD of HDV; de desbetreffende camera staat klaar. Zelfs voor alle soorten videomontage heeft Smits zéér veelzijdige
videobewerkingsapparatuur. De specialist vertelt u er graag alles over.
Hifi Stereo & Home Cinema

Smits is de Hifi-specialist van Nederland. U vindt hier een ongekend complete collectie stereo- en surroundapparatuur. In de zeer goed uitgeruste luisterruimte kunt u samen met de geluidspecialist de juiste keuze maken. Dolby Digital of stereo. Voor elk budget de juiste set.

Portable audio
Op de portable audio-afdeling vindt u alle mogelijke draagbare audio apparatuur. Alle soorten hoofdtelefoons en natuurlijk alle accessoires zoals accu's, tapes, tasjes.....

Spectral Audio/Video meubelen
Op de bovenverdieping vindt u tevens alles op het gebied van beeld en geluid meubilair. HiFi, LCD of Plasma, Meubelen met geïntegreerde audio. Spectral biedt voor al deze een passende oplossing die aan ieders smaak is aan te passen. Het is allemaal demonstratieklaar te zien en te horen. Kom, kijk en luister zelf.

46a
BEELD, GELUID & TELEFONIE