De Steenstraat Arnhem
 


Alle winkels van de Steenstraat vindt U hier. Welkom op de officiële website van de gezelligste winkelstraat van Arnhem! De Steenstraat is de enige winkelstraat in Arnhem waar je alles onder één dak vindt: veel winkels, echte speciaalzaken, bijzondere horeca, supermarkten, diverse verswinkels en gezelligheid en sfeer. Je bezoekt de Steenstraat ook vanwege de kwaliteit van bijzondere producten en een uitstekende service bij veel ondernemers. Parkeren vóór de deur en uitstekende bereikbaarheid met het Openbaar Vervoer maakt een bezoek aan de Steenstraat extra aantrekkelijk.


Het is een nieuw, openbaar gebied, ingericht volgens het principe van shared space, waar iedereeen zich thuis voelt, waar plek is voor iedereen. Dat is een gebied zonder overbodige borden en paaltjes. Die hebben plaatsgemaakt voor nieuwe bestrating, pleintjes, speciaal meubilair en nieuwe bomen. Fietsers mogen nu in twee richtingen rijden. Parkeren (betaald) is alleen aan de rechterzijde van de Steenstraat toegestaan. De Steenstraat is weer steengoed!


Breng alvast een bezoek aan diverse winkels via de interactieve plattegrond op deze site. Je krijgt een virtuele tour door de winkels.

Houd deze website regelmatig in de gaten voor speciale aanbiedingen die u bij de winkels kunt verzilveren

Aanvullende gegevens