De Groene Weg  
This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.
OPENINGSTIJDEN
   
Maandag 10:30  -  18:00  
Dinsdag 8:30  -  18:00  
Woensdag 8:30  -  18:00  
Donderdag 8:30  -  18:00  
Vrijdag 8:30  -  18:00  
Zaterdag 8:00  -  16:30  
Zondag  -    

Koopavond
Donderdag
 -


 
 
Koopzondag

 -
 
 
Steenstraat 83
6828CG Arnhem
T: 0263515046
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.degroeneweg.nl
Even voorstellen

De slagers van “De Groene Weg” zijn een aantal slagers verdeeld door Nederland.

Wij verkopen uitsluitend biologisch vlees en vleeswaren en we hebben het ambacht hoog in het vaandel staan. Dit laten wij in de winkels zien door een uitgebreid assortiment te presenteren van ondermeer rund, varkens, lams, kalfs, kip en kalkoenvlees.

Waarom biologisch vlees

De vraag naar biologisch vlees is ontstaan door de wantoestanden in de bio en voedingsindustrie. Als reactie daarop zijn er een aantal slagers en boeren gaan nadenken over hoe het ook anders kan. Dier en milieuvriendelijk zijn vereisten. Kunstmest, groeistimulerende middelen en antibiotica zijn uitgesloten.

Een stukje geschiedenis

Sinds 1987 ben ik, Jacko Folkerts, biologische slager van De Groene Weg. Sinds die tijd is er in onze slagerij op de Steenstraat veel veranderd. Biologisch was in de begintijd van de slagerij nog een relatief onbekend begrip en de eerste jaren was het dan ook echt pionieren voor ons. Door de jaren heen is de noodzaak van biologische landbouw meer en meer bewezen en gewaardeerd. We hebben als slager ons steentje bij kunnen dragen in de ontwikkeling daarvan.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Ten eerste zullen wij er voor zorgen dat u heerlijk vlees op tafel heeft staan. Hiervan zullen u en uw gasten kunnen constateren dat de kwalificatie “biologisch” zichzelf niet verloochent.

Wij kunnen u adviseren met braadadviezen voor uw diner, bbq-party, borrelhapjes, buitenlandse vleeswaren en we hebben zelfs heerlijke biologische wijnen.

83
ETEN & DRINKEN