Estafette  
This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.
OPENINGSTIJDEN
   
Maandag 8:30  -  19:00  
Dinsdag 8:30  -  19:00  
Woensdag 8:30  -  19:00  
Donderdag 8:30  -  19:00  
Vrijdag 8:30  -  19:00  
Zaterdag 8:30  -  17:00  
Zondag    -    

Koopavond
Donderdag
 -


 
 
Koopzondag    -    
 
Steenstraat 81
6828CG Arnhem
T: 0263511561
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.estafettewinkel.nl
 

Estafette de biologische eetwinkel

Estafette de biologische eetwinkel is een groeiende keten van biologische winkels. Inmiddels zijn er 18 Estafette-winkels in Nederland, van Alkmaar tot Maastricht en van Zutphen tot Delft.

Bij Estafette de biologische eetwinkel vindt u een uitgebreid assortiment dagelijkse boodschappen, met de prettige zekerheid dat alle producten afkomstig zijn uit de biologische en biologisch-dynamische landbouw: van koffie en thee tot rijst en pasta, van broodbeleg en vruchtensap tot noten en zuidvruchten en van zuivel tot brood. Maar ook voor verse groenten en fruit van het seizoen, ambachtelijke boerenkazen, natuurlijk vlees en mooie wijnen bent u bij ons aan het goede adres.

Waar staat de naam Estafette voor?

De eigenlijke betekenis van Estafette is een parcours waarbij verschillende mensen onderling afspreken dat zij elk een onderdeel afleggen en het stokje aan elkaar doorgeven. Een mooi beeld van de samenwerking tussen biologische boeren en producenten, de mensen van de groothandel, de medewerkers in de winkel en u als consument! Ieder draagt zijn of haar steentje bij. Estafette staat voor het met zorg en aandacht doorgeven van producten van land tot klant en van geld van hand tot hand. Door een goede samenwerking in de keten zijn we hiertoe beter in staat.

De 7 uitgangspunten van Estafette

Estafette heeft 7 duidelijke uitgangspunten geformuleerd. Die sturen ons bij het maken van keuzes. Over producten in of uit het assortiment, over leveranciers of bijvoorbeeld over de manier waarop we Estafette organiseren.

Estafette kiest iedere dag voor:

1 Maximaal biologisch
2 Duurzaam en
lekker

3 Kwaliteit
4 Vaste relaties
5 Juiste prijzen
6 Helderheid en transparantie
7 Een duidelijk motto

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. En daar mag u ons iedere dag op aanspreken! Uiteraard nemen wij al uw vragen, opmerkingen en klachten uiterst serieus.

Meer informatie over onze organisatie, adressen, achtergronden en uitgangspunten vindt u op onze website: www.estafettewinkel.nl

Spijk43
ETEN & DRINKEN