Elisabeth Charlotte  
This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.
OPENINGSTIJDEN
   
Maandag  -    
Dinsdag 10:00  -  18:00  
Woensdag 10:00  -  18:00  
Donderdag 10:00  -  18:00  
Vrijdag 10:00  -  18:00  
Zaterdag 10:00  -  17:00  
Zondag  -    

Koopavond
Donderdag
 -


 
 
Koopzondag

 -
 
 
Twitter @ECarnhem
facebook https://www.facebook.com/ECarnhem
Steenstraat 71
6828CD Arnhem
T: 0264424312
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.elisabeth-charlotte.nl
Welkom bij Elisabeth Charlotte

Bij Elisabeth Charlotte, waar u alles vindt op het gebied van exclusieve dameskleding en exclusief wonen. Wie deze zaak voorbijloopt, zal niet zien welke enorme ruimte zich achter de pui verschuilt. Wie wel naar binnenstapt, is gegarandeerd van een tijdje heerlijk rondsnuffelen tussen de prachtigste spullen. De ruim 250 vierkante meter warmte en gezelligheid is opgedeeld in een ruimte met kleding en één met woning-inrichting.

Wat betreft kleding vindt u hier de prachtigste damesmode, met een accent op feestkleding voor bijvoorbeeld gala's. Daarnaast is er een geweldig aanbod in bruidskleding. Al deze kleding loopt door tot aan maat 52. Bekende merken die u hier tegen zult komen zijn MOQ, Stills, Public, Belluna en Posselt. Ook vindt u hier prachtige shawls van onder andere Codello, Passigatti, Silk Route en Kenzo. Om uw outfit compleet te maken zijn er de bijzondere handgemaakte tasjes van Marike-Monique.

Op het gebied van wonen vindt u hier de prachtigste banken, tafels, fauteuils en gordijn- en meubelstoffen. Daarnaast is er een groot aanbod in verlichting en woonaccessoires van diverse gerenommeerde merken. Tafels en kasten kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden.

In de bijna zeventien jaar dat Elisabeth Charlotte in Arnhem te vinden is, heeft de zaak een geweldige naam opgebouwd. En dat is zeer terecht, zult u merken wanneer u deze fantastische zaak binnenstapt.
71
MODE & DESIGN